Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

November 2021 – een nieuwe nieuwsbrief

Nederlandse les

Ook November startte met wat nieuwtjes voor ons bedrijf. Zo startte in oktober onze nieuwe groep voor ‘Nederlands op de werkvloer’. Via I-diverso bieden wij onze nieuwe medewerkers de kans om hun Nederlands te verbeteren. Communicatie is namelijk enorm belangrijk om goed te kunnen samenwerken. De nadruk bij deze lessen ligt op spreekdurf, vragen stellen, vaktaal en gesprekken met collega’s.

Naar de beurs – Eima

Gebroeders Geens stuurde dit jaar ook een delegatie naar Italië voor de grote Eima beurs. Deze grote componenten beurs is ontzettend belangrijk voor de nieuwtjes uit de inbouwdelenwereld. Door corona was deze beurs al een aantal keer uitgesteld. Maar dit jaar stuurden we vier afgevaardigden. Ze waren op de eerste beursdag de eersten door de deur.

Veiligheid

Het nieuwsbriefje is ook een goede manier om een de veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Zo is het op de reachtruck moeilijk om achterom te kijken. Op vraag van een oplettende medewerker wordt de nodige aandacht aan besteed.

De Pluim

Elke maand wordt er uitgekeken naar het laatste blaadje in de nieuwsbrief. Hier schittert de collega met de pluim. Deze wordt doorgegeven van collega naar collega met maar één regel, de collega moet uit een andere afdeling komen. Wojiech brak die regel echter en nomineerde Marc uit de service afdeling, voor zijn geduld en zijn vrolijkheid.

Marc vertelde vol trots over zijn kroost. Zijn zoon en schoonzoon zijn immers motorcrosser, zijn zoon Bram zelfs met Gebroeders Geens/Knikmops als fiere sponsor. Marc is ook vader van twee dochters én grootvader van voorlopig twee kleinkinderen, het derde is onderweg.

Ook Marc speelt een beetje vals bij het doorgeven van de Pluim, hij nomineert niet één maar wel twee van de Gebroeders Geens. Frans en Marcel zullen volgende week geïnterviewd worden. Marc geeft hen de pluim omdat hij vindt dat ze een knap bedrijf uit de grond hebben gestampt.