Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder
Rollmops

Service

Voor al het onderhoud aan uw Knikmops of Rollmops

Wij staan natuurlijk ook in voor het onderhoud aan uw Knikmops of Rollmops en toebehoren. Door een grote voorraad aan wisselstukken kunnen wij u steeds snelle service geven in onze werkplaats of op de werf. Voor machines die niet direct hersteld kunnen worden kunnen we eventueel een vervangmachine aanbieden!

Aan de slag in de landbouw

“Kristof Vranckx van aannemingswerken Vranckx kocht zijn Knikmops zowel voor zijn bouwbedrijf als voor zijn hobby, de paarden. Gelukkig is de kniklader in vele sectoren thuis en kan hij de machine aanpassen naar de taak van de dag. De ene dag is het maaien, hooien en voederen, de volgende dag is het klinkers aanbrengen en meehelpen in de bouw. Kristof koos voor Knikmops omdat die multifunctioneel, krachtig en van Belgische makelij is. Of zoals hij het zelf zegt ‘De Knikmops heeft waarschijnlijk ook een nadeel, maar ik kan er geen bedenken.’”

— Kristof Vranckx - aannemingswerken Vranckx

“Sebastian De Backer van SDB boerderij gebruikt al jaren een Knikmops voor allerlei taken. Hij is tuinaanlegger en boer in bijberoep. Tussen de varkens en kippen rijdt de Knikmops rond om te voederen, weipalen te plaatsen, sleuven te freezen… Voor vrijwel alle taken kan hij deze kniklader gebruiken, of zoals hij het zelf zegt “je zou er uw boterhammen mee opeten he””

— Sebastian De Backer - SDB Boerderij