Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Met uw Knikmops door weer en wind?!

Het beschermingszeil

Knikmopschauffeurs rijden elke dag met hun kniklader buiten. Weer of geen weer. Staat de machine stil in een regenbui, dan vormt in de zetel al snel een plas. Niet aangenaam voor de volgende shift op je favoriete gereedschap…

Net hiervoor ontwikkelde Gebroeders Geens dit zeil. Gemakkelijk over de zetel en stuurconsole te bevestigen met haakjes aan rekkers. Ideaal wanneer de machine tijdelijk stationair moet draaien of voor een bepaalde taak tijdelijk niet kan worden ingezet.

Het zeildak

Heeft u een vierpuntsdak op uw (toekomstige) Knikmops? Dan is dit zeildak misschien meer iets voor u. Door het ROPFS FOPS dak op uw kniklader, zal u minder gemakkelijk last hebben van de plas op uw zetel. Maar wisselende weersomstandigheden zijn nog steeds geen pretje.

Zet jezelf dus uit de wind en regen met dit zeildakje van Gebroeders Geens. Super gemakkelijk te plaatsen, over uw veiligheidsdak trekken, dichtritsen en klaar. Even gemakkelijk om het er terug af te halen. Bovendien nog eens zeer compact op te rollen. Zo kan u het zeildak gemakkelijk in uw bestelwagen mee nemen en plaatsen wanneer nodig.

Extra voordeel is, dat de zijkanten simpel naar boven te rollen zijn, als de zon dan toch gaat schijnen. Zo kan de Knikmopschauffeur op tijd en stond een frisse neus halen. Onmisbaar bij sterk wisselende weersomstandigheden.

Het zeildak is standaard in het geel, maar is ook in andere kleuren te verkrijgen (na bestelling). Zo zijn u en uw medewerkers bestand tegen de perikelen van het weer.