Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Knikmops KM 140 E – de praktijktest

De Knikmops KM 140 E werd volop in de praktijk getest.

Gebroeders Geens nv werkt het liefst klantgericht. Elke toepassing start als een vraag van de klant of een nood vanuit de markt. Zo ook de elektrische Knikmops.

Geen emissie bij renovatiewerken

Veel knikladergebruikers werken in de renovatiewerken. Veel van dit werk gebeurt binnen, op krappe en slecht verluchte plekken. De uitstoot blijft lang hangen, wat negatief is voor de arbeiders die er dag in dag uit in moeten werken. De elektrische Knikmops KM 140 E biedt dan de oplossing. In een lokale abdij werd de machine zo gebruikt bij grondwerken in een lange gang. De zero emission Knikmops bood meteen een win-win, de bewoners van de abdij waren immers erg gesteld op hun rust en stilte. En laat dat nu net zijn waar deze elektrische kniklader in uitblinkt.

Praktijktest Knikmops

Rust en stilte in de stad

Het laatste jaar boomde de tuinbouwsector, bijna geen enkele Belgische tuin bleef onaangeroerd tijdens de coronalockdown. Kleine stadstuintjes en grote parktuinen moesten er allemaal aan geloven. Maar ook hier primeerde vaak de rust en de stilte. Zo kon er vroeg worden gestart en laat doorgewerkt, zonder klachten van de buren. Het ruisende geluid van de elektromotoren wordt veel minder snel als storend ervaren.