Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

De gekende Knikmopskracht, dit keer zonder emissie – Knikmops KM 140 E

Gebroeders Geens zet in op kwaliteit.

De zoektocht naar een elektrische Knikmops startte in 2016. Met veel zorg werd er gekeken naar de beschikbare opties, geen van allen voldeden aan de eisen van Gebroeders Geens. Dus vertrok Gebroeders Geens van een blanco tekentafel. Het doel: een elektrische Knikmops, die bovenal zuinig is. Hierdoor kan de batterij grootte beperkt blijven. Zo blijft de kniklader compact, is de laadtijd beperkt en kostprijs lager. Het is namelijk de grootte van de batterij die het grootste deel van uw kostprijs bepaald.

Gebroeders Geens stelt nu vol trots hun elektrische Knikmops aan je voor, de Knikmops KM 140 E.

Knikmops electric Knikmops electric Knikmops electric Knikmops electric

Het Belgische familiebedrijf achter Rollmops & Knikmops komt nu op de markt met niet één maar twee mogelijkheden voor de ondernemer die een omschakeling naar zero emission wel ziet zitten.

Allereerst is er de Knikmops KM 140 E Standard met een batterij van 20 kWh. Hiermee kan je 5 uur stevig doorwerken, daarna laad je op van 0 naar 80% in één uur en drie kwartier aan de snellader.

Daarnaast is de Knikmops KM 140 E Endurance mogelijk, deze heeft een batterij van 30 kWh, waarmee zo’n 8 uur gewerkt kan worden. 2 en een half uur aan de snellader en de batterij is weer voor 80% gevuld.

Zo kies je zelf welke versie voor jou het beste werkt.

Electric Knikmops KM 140 E