Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Goede service aan uw Knikmops, ook in het buitenland

Al sinds vele jaren verkoopt Gebroeders Geens hun machines in het buitenland. Eén van de eerste verkooppunten van de transportmachine in het buitenland was Inter Import-Export. Zij verkopen Rollmops en Knikmops aan de Poolse ondernemers.

Service is key

Ook in Polen hechten de ondernemers veel belang aan goede service aan hun machine. Inter Import-Export zet hier dan ook volop op in. Begin vorig jaar schakelde Gebroeders Geens over op Stage V machines. Deze vergen zowel een mechanische als elektronische kennis bij de service. Om deze specifiek voor Knikmops nog eens op te frissen kwamen de service techniekers van Inter Import – Export, van zodra de coronamaatregelen het toelieten, tot bij ons voor een expertise cursus. Samen met onze service technieker, Wojciech, die gelukkig Pools spreekt verdiepten ze zich in het onderhoud en de verschillende foutmeldingen van de nieuwe Stage V machines.

Waarom Stage V?

Europa paste hun emissienormen aan, waardoor er voor Knikmops andere motoren moesten worden gebruikt. Deze Stage V motoren stoten niet alleen minder uit, maar zijn ook wat stiller dan hun voorgangers. In de Knikmops werd een dieselpartikelfilter ingepast, die de regeneratie uitvoert tijdens het werk. De Knikmopschauffeur moet dus enkel op de hoogte blijven van eventuele onregelmatigheden. Dat kan via het eenvoudig te gebruiken digitale dashboard.

Ook bij de ontwikkeling van de Knikmops Stage V stond het gebruiksgemak voorop. De Knikmops blijft hierdoor eenvoudig en vlot te bedienen.

Onze kleinste Knikmops met dieselpartikelfilter? Onze Knikmops KM 140!