Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Gebroeders Geens kijkt vol ambitie naar de toekomst

Recent werden Bert, Joos en Marleen Geens (kinderen van Frans Geens) geïnterviewd door het ondernemersmagazine van Voka. De tweede generatie in het sterk groeiende familiebedrijf spreekt over de toekomst van het bedrijf en hun merken Rollmops & Knikmops.

Gebroeders Geens mikt voor hun productie op 1000 machines per jaar, waarmee ze hopen de gekende markten te kunnen bedienen maar ook nieuwe markten te ontdekken. Steeds met het oog op de basiswaarden van hun bedrijf duurzaamheid, vertrouwen en samenwerken.

Zo worden de Knikmops en Rollmops machines zo veel mogelijk uit staal vervaardigd. Niet enkel is dit staal volledig te recycleren, het zorgt ook voor een stevig chassis dat tegen een stootje kan. Het binnenwerk moet minstens even duurzaam zijn. In 2020 schakelde Gebroeders Geens over op Stage V motoren voor al hun machines, voor de types vanaf Knikmops KM 140 betekende dit ook een DPF filter. En in 2021 lanceerden zij hun elektrische kniklader, de Knikmops KM 140 E die met het meest geavanceerde systeem zo’n 8 uur kan doorwerken.