Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

De nieuwsbrief van November

De laatste maand van het jaar werd traditioneel gestart met onze interne nieuwsbrief. Een sprankje goed nieuws in deze tijden is overal natuurlijk welkom. Zo werden afgelopen maand twee medewerkers bij Gebroeders Geens papa, zowel Ben VA uit de lasafdeling als Stefan C. uit de montage.  We wensen hen elks veel succes met hun kersvers kindje.

1 december is ook de feestdag van Sint Elooi. De patroonheilige van de metaalbewerkers. Al sinds de start van Gebroeders Geens nv worden er op die dag steevast worstenbroden gegeten. Ook deze heilige werd dus meegenomen in de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief is ook het perfecte medium om onze stagiairs voor te stellen. Zo liep Jaime de eerste week van december stage in onze lasfdeling. Onder het waakzame oog van Jef laste hij mee bij Gebroeders Geens.

De pluim

De pluim was deze maand niet voor één maar wel voor twee mensen. Marc gaf de pluim door aan Frans en Marcel. Hij vond dat zij de pluim verdienden voor hun knappe bedrijf dat ze van nul gestart zijn.

Frans en Marcel Geens stonden dus deze maand even in de kijker. Frans vertelde over zijn oldtimertractors en zijn black agnus koeien. Marcel kiest dan weer eerder voor vendelen en reizen met zijn gezin. Ze waren het wel eens over hun grote trots. Beide waren ze trots op hun gezin en op de medewerkers van Gebroeders Geens. Het zijn namelijk zij die het bedrijf draaiende houden.

Samen geven ze de pluim door aan Fran. Fran heeft volgens hen altijd het beste voor met het bedrijf en dat siert hem! Volgende maand stellen we aan hem dan ook de vijf vraagjes.