Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Nieuw van Gebroeders Geens – egalisatiebak voor uw Knikmops

Speciaal om het nivelleren met je Knikmops te vergemakkelijken, ontwikkelde Gebroeders Geens deze handige grondbak. Met de langere grondplaat kan de bestuurder goed naar het mes kijken, dit vergroot de controle van de chauffeur over de egale oppervlakte. De egalisatiebak werd ook uitgerust met een extra stevige hiel, zodat er met de nodige kracht aan het zand kan worden getrokken. Dit geeft de Knikmops chauffeur de vrijheid om zowel voorruit als achteruit te nivelleren.

Voorlopig is deze bak enkel verkrijgbaar voor onze grootste modellen, de Knikmops 180-250.

Egaliseren met jouw Knikmops

Gebroeders Geens is hiermee niet aan hun proefstuk toe. Ze ontwikkelden in het verleden al meerdere toepassingen die het nivelleren moeten vergemakkelijken. Dit om te vermijden dat de taak met de hand wordt gedaan.

Zo kent iedereen het egalisatieframe. Een handige toepassing die vooraan aan de machine kan worden bevestigd. Ideaal voor kleine pistes, beddingen of zaaibedden egaal te trekken.

Voor een lang recht stuk te egaliseren, ontwikkelde Gebroeders Geens de afstrijkbalk. Om de grond tussen twee boordstenen af te slepen. Maar ook voor situaties met maar één of zelfs geen boordstenen zijn voor deze afstrijkbalk geen probleem.

Meer heavy duty is de GECO leveller. Dit levellerbord werkt in combinatie met een elektronisch gestuurde Knikmops. De kniklader neemt bij gebruik de volledige sturing van de machinist over. Dit houdt in dat de sturing in de machine zit en niet in het bord. Deze lasersturing kan ook voor andere toepassingen worden gebruikt. Dit aanbouwdeel werkt super voor bestratings- of betonwerken.