Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

NIEUW – Knikmops KM 140 TE

Na de release van de Knikmops KM 140 in februari 2021, kon de telescopische optie niet achterblijven. Vandaag komt Gebroeders Geens met hun nieuwste ontwikkeling op de markt. De Knikmops 140 TE.

Dit is de compacte krachtpatser die een meter hoger kan reiken dan zijn standaard broer. De maximale hoogte van deze machine is 3.2 m op die hoogte kan deze Knikmops zo’n 380 kg torsen. Lager bij de grond heft de kniklader zo’n 1500 kg. Dit maakt de Knikmops een geschikte ondersteuning in afbraakwerken, tuinonderhoud of de landbouw. Vooral als je rekening houdt met de kracht onder de motorkap.

Startend met een  werkhydrauliek debiet van 48 l/min met maximale druk van 180 bar , aangevuld met  27.5 kW of 37 pk aan kracht. Hierdoor creeërt Gebroeders Geens een multifunctionele  kniklader die oneiding veel aanbouwdelen kan torsen en bedienen. Bovendien krijgt de kniklader standaard stevige all-terrain banden, die de Knikmops 1.35 m breed maken. Daarbovenop is er een continue 4-wielaandrijving, door de vier aparte hydromotoren aan de wielen. Deze aandrijving is regelbaar met een lengtesper of optioneel elektrisch inschakelbaar. Deze handig te besturen Knikmops is een ideale aanwinst op de werf, in de tuin of op de akker.

Stage V

Net als de standaard Knikmops KM 140 is de broer met de telescopische arm ook helemaal Stage V ready! De Knikmops KM 140 TE is onze compactste telescopische kniklader met dieselpartikelfilter.

De Knikmops KM 140 TE is erop voorzien dat de regeneratie van de roetfilter tijdens het werk gebeurd zonder AdBlue, waardoor de Knikmopschauffeur enkel op de hoogte moet blijven van onregelmatigheden. Dat kan via het eenvoudige digitale dashboard. Dus  zelfs met de allerlaatste technische vernieuwingen blijft de Knikmops eenvoudig en vlot bedienbaar voor iedereen. Hierdoor blijven de basiswaarden van Knikmops gemakkelijk overeind. Compact, multifunctioneel en duurzaam. Het compacte stalen chassis is robuust en ontwikkeld voor stevige arbeid. Zo kan de arbeider zich werkelijk laten ondersteunen door de helpende hand van deze Knikmops.