Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Kan een Knikmops mij helpen bij de paarden?

Kristof Vranckx kocht zijn Knikmops initieel aan voor zijn bouwbedrijf. Al snel bleek de kniklader ook perfect in te zetten voor de hobby, zijn paarden.  Zo kan hij een hele dag vullen met allerlei taken voor zijn Knikmops. ’s Morgens op de werf laat hij de collega’s werken, maar ’s avonds is de Knikmops voor hem. Dan verzorgt hij zijn paarden door de weide te maaien, voeder aan te brengen…

Dat de Knikmops zo multifunctioneel is, is voor Kristof een echte troef. Eén machine die allerlei aanbouwdelen kan gebruiken, dat is erg handig. Zo hoef je niet voor elke taak een andere machine aan te kopen.

Heb je zelf het juiste aanbouwdeel niet in huis? Dan kan je deze bij het dichtstbijzijnde Knikmopsverdeelpunt aankopen, maar vaak ook huren. Super gemakkelijk.

Kristof koos voor de Knikmops KM 250 TE in bedrijfskleur. Met zijn vrachtwagen is deze kniklader van 2750 kg gemakkelijk te vervoeren en kunnen er nog een heleboel aanbouwdelen mee. De machine blinkt uit in het hefvermogen ten opzichte van het eigen gewicht.

Of zoals hij zelf zegt ‘aan elke machine is een nadeel, zo heeft de Knikmops er vast ook één, maar ik kan er geen bedenken.’