Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Nieuw van Gebroeders Geens op Matexpo!

Knikmops KM 140 - compacte Stage V krachtpatser

Bij de start van 2021 doet een nieuw knikladermodel van Gebroeders Geens zijn intrede, de Knikmops KM 140. Onder de motorkap? De Yanmar motor 3TNV88C met een motorvermogen van 27.5 kW of 37 pk. Dit model heeft veel weg van zijn voorganger de Knikmops 130, een rijklaargewicht van 1600 kg en een maximale hoogte van 1.97 m.

Grootste voelbare verschil zit hem in de hefcilinder. Deze is extra sterk en geeft de machine een maximale hefkracht van 1600 kg. Voeg daar een werkhydrauliek debiet van 48 l/min met maximale druk van 180 bar aan toe en je hebt een machine die oneindig veel aanbouwdelen kan torsen en bedienen.

Aan de buitenkant vallen vooral de stevige all-terrain banden op, die de Knikmops 1,35 meter breed maken.

Knikmops KM 140 Knikmops KM 140 Knikmops KM 140 Knikmops KM 140

Knikmops KM 140 E - Zero Emission

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt met trots hun elektrische kniklader voor. De Knikmops KM 140 E beschikt over de gekende Knikmopskracht, maar dit keer zonder uitstoot.

De zoektocht naar een geschikte elektrische Knikmops begon in 2016. De nadruk lag bij deze ontwikkeling op zuinigheid, zodat de batterijgrootte beperkt kon blijven. Een geringe battery pack heeft vele voordelen namelijk een kleiner gewicht, een kortere laadtijd en misschien wel het belangrijkst een lagere kostprijs. Het is namelijk de grootte van de batterij die het grootste deel de kostprijs van uw elektrische kniklader bepaalt. Zo kwam de Knikmops KM 140 E van Gebroeders Geens tot stand. Met de gekende Knikmopskracht, maar dit keer zonder emissie.

Vind Gebroeders Geens op Matexpo!

Je kan ons en onze nieuwste Knikmopsmodellen vinden op Matexpo, van 8-12 september in Kortrijk op stand D12!