Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

De nieuwsbrief van augustus

Jubileum bij Gebroeders Geens

Elk jaar bij het inzetten van onze jaarlijkse vakantie zetten we de collega’s in de bloemetjes die hun jubileum bij Gebroeders Geens vieren. Deze mensen zijn steeds een vijfvoud in dienst. Dus vanaf 5 jaar ontvangen zij elke vijf jaar een traktatie van Gebroeders Geens. Dit jaar zijn Kenny A. en Ioan F. elks 10 jaar in dienst. Anro VG en Randy V doen daar elks nog eens vijf jaar bij en zijn dit jaar 15 jaar in dienst bij Gebroeders Geens. Door deze teamgenoten in de picture te zetten, willen we hen bedanken voor hun loyaliteit en hun inzet.

Zij zien de groei van ons bedrijf van dichtbij. Zij waren erbij toen we hallen bijbouwden, ons aanbod aanpaste en vergrootte en zij zagen nieuwe collega’s komen. Dat verdient een traktatie!

gebroeders Geens gebroeders Geens Werken bij Gebroeders Geens

De Pluim

De pluim was deze maand voor Peter. Peter kreeg de pluim van Jef, doordat ze naast een goed contact als collega’s ook een fijn persoonlijk contact hebben. Peter vertelde vol trots over zijn gezin en grote familie, alsook zijn voormalige voetbalcarrière.

Hij geeft de pluim aan Wojciech, die werkt in de service afdeling. Wojciech is collegiaal en immer goedgezind. Volgend maand is de pluim van hem!