Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

De nieuwsbrief

Bij Gebroeders Geens start te maand steevast met het nieuwsbriefje. Daarin lezen de teamgenoten over de verjaardagen van hun collega's, wijzigingen in de productie en de nieuwtjes van die maand. We zijn al aan onze 14e editie!

De eerste editie dateert van april 2020, van de start van corona. Toen ging bij Gebroeders Geens elke afdeling in ‘de bubbel’ en werd het contact tussen de afdelingen wat minder. Die periode werd overheerst door slecht nieuws en onzekerheid. Gebroeders Geens riep het nieuwsbriefje in het leven om het contact tussen de afdelingen te behouden en toch, al is het maar één keer per maand, goed nieuws te brengen.

Gebroeders Geens nieuwsbrief Gebroeders Geens Nieuwsbrief

De pluim

In september kreeg het nieuwsbriefje een ‘upgrade’ en werd er ‘De Pluim’ aan toegevoegd. Hier wordt elke maand kort een collega in de kijker gezet. En die collega kan de pluim dan doorgeven aan de volgende. Die komt dan de volgende maand aan bod.

Deze maand was het aan Lars, die de pluim kreeg van Geert.


Lars startte bij Gebroeders Geens als leerling uit het deeltijds onderwijs. Ondertussen al twee jaar geleden. Hij vond zijn plekje bij Gebroeders Geens in de ‘Voorbereiding’, de afdeling waar het plaatwerk voor de chassis wordt gesneden, geplooid en geslepen. Nu Lars afstudeert, zal hij vast bij ons starten.