Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

WEGENWERKEN Hinnenboomstraat

De langverwachte werken aan de Hinnenboomstraat zijn begonnen. Tot we allemaal van een goed wegdek kunnen genieten, zijn er nog wat werken nodig. Hierdoor zal vanaf maandag 9 oktober geen verkeer meer kunnen rijden op de Hinnenboomstraat. Gebroeders Geens werkte aan twee alternatieve aanrij routes voor het bedrijf.

licht vrachtverkeer + personenwagens

Verkeer onder 19 ton met een maximale lengte van 9 meter kan aanrijden vanaf Putten 2. Hier liggen rijplaten klaar die u naar de achterkant van ons bedrijf leiden. Hier kan u meteen rechts afslaan en zo naar het magazijn, de service of het onthaal rijden.

 

Onthaal: poort 2A

Magazijn: poort 5A

Service: poort 3D

zwaar vrachtverkeer

Verkeer langer dan 9 meter of met een gewicht hoger dan 19 ton kan via Putten omrijden naar Industrieweg 33. Hier is een doorgang gecreëerd via onze buren van Verkooijen-Veem (havennummer 1510). Hier vragen we de chauffeur te bellen naar ons intern nummer 04 72 05 38 50 (gelieve de leveringsbon of CMR bij de hand te houden). Dan voorzien wij dat het verkeer, onder begeleiding, tot op ons bedrijf geraakt.

Levering staal: poort 3D

Service: poort 3D

Magazijn: poort 5A

Onthaal: poort 2A

UITGANG

Uitgang is voor beide langs de weg dat ze zijn binnen gereden.

Gelieve deze informatie door te geven aan de juiste personen binnen uw organisatie. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en hopen op vlotte werken, zodat we zo snel mogelijk over het nieuwe wegdek van de Hinnenboomstraat kunnen rijden.

Met vragen kan je terecht op ons algemeen nummer 03 314 79 30.