Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Stage bij Gebroeders Geens

In september starten de scholen terug op in België. Zo ook de verschillende stages. Gebroeders Geens is al jaren voor verschillende leerlingen een stageplek. Er kunnen bij ons veel verschillende profielen terecht.

Brend

Zo komt Brend elke dinsdag op stage in onze Montage. Brend gaat naar school in Kogeka in Geel. Hij studeert daar bouwplaatsmachinist. In deze opleiding leer je met de kraan werken en sleutelen aan motoren en kleinere mechanische zaken. Hiervoor is onze montage een ideale omgeving voor wat praktijkervaring.  Brend werkt mee in de assemblagelijn voor de volgende reeks Knikmopsen onder leiding van David. We wensen hem nog veel succes.

Stefan

Dat er verschillende profielen terecht kunnen bij Gebroeders Geens bewijst Stefan. Stefan studeert logistiek in het VTI. Hij loopt dit jaar stage in ons magazijn. Hier komt hij elke vrijdag het logistieke team ondersteunen. Het magazijn bij Gebroeders Geens is een interessante werkplek voor jongeren met interesse in de logistieke sector. Het magazijn fungeert namelijk zowel als intern magazijn voor de productienoden en als extern magazijn voor lokale én internationale klanten. Hier kan Stefan zeker wat interessante ervaring opdoen. We wensen hem veel succes!