Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Kan ik met een Knikmops onder een deur passeren?

Maak uw Knikmops nog compacter met de klikbeugel

De Belgische kniklader blinkt uit in compacte stevigheid. Met een smal chassis uit hoogwaardig staal, zijn er weinig plaatsen niet te bereiken. En nu je je veiligheidsbeugel ook kan terugklappen, is de Knikmops helemaal niet meer te stoppen.

Bij afbraak, in een lage stal of in een stadstuin is compact werkmateriaal van levensbelang voor de ondernemer. Gebroeders Geens werkte daarvoor speciaal de klikbeugel uit. Heel gemakkelijk terug te klappen, zodat je onder de laagste doorgangen kan passeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eenvoudige systeem vergt slechts een paar minuutjes van uw tijd en geen extra materiaal. Twee pinnen (één aan elke kant) is het enig wat je nodig hebt.

Voor je begint zorg je dat je voldoende plaats hebt achter je Knikmops om de beugel weg te klappen (of op te klappen) en je legt de machine stil. Zorg dat de kniklader recht staat, met alle vier de wielen op de grond.

Dan ga je achter je Knikmops staan, je haalt de pin uit de bovenste pen. Hierdoor kan je deze gemakkelijk verwijderen. Herhaal deze stap aan de andere kant van de beugel.

Klap de beugel naar achteren. Steek de pen nu in het onderste gat, om de voorkomen dat deze eruit schuift, steek je het pinnetje er terug in.

Zo klap je in een mum van tijd je klikbeugel in en het opstellen gaat al even vlot. Nu kan je gemakkelijk onder die lage doorgang passeren met jouw Knikmops.