Gaat je onderneming Zero Emissie?
Check de subsidieregelingen hier:
Lees verder

Gemakkelijk je Knikmops transporteren

Knikmops blinkt uit als sterke kniklader met een beperkt eigen gewicht. Nu maakt Gebroeders Geens het vervoeren van je compacte wiellader nog gemakkelijker!

Sjoroog Knikmopsvelg

Dan is het handig om je Knikmops snel en efficiënt te kunnen verankeren. Met deze sjorogen voor in de Knikmopsvelgen van Gebroeders Geens zijn de ankerpunten steeds dichtbij. Vanop de zijkant van je aanhangwagen kan je dan de spanband vastmaken en de Knikmops verder verankeren op de aanhangwagen.

Deze optie kan besteld worden bij een nieuwe Knikmops of achteraf worden gemonteerd.

Sjoroog Knikmops

Met de nieuwe sjorogen aan het achterstuk van je Knikmops zijn de ankerpunten steeds binnen handbereik. Vanop de zijkant van je aanhangwagen kan je de spanband bevestigen in het sjoroog van je kniklader en zo je Knikmops verder verankeren op je aanhangwagen.

Deze optie kan besteld worden bij een nieuwe Knikmops of achteraf worden gemonteerd.

Vrijwel elke Knikmops is te vervoeren met een BE rijbewijs. Veel informatie zit vervat in de typebenaming van de kniklader. Zo weegt een Knikmops KM 100 ongeveer 1000 kg en een Knikmops KM 180 weegt zo’n 1800 kg. Om het de Knikmopsgebruiker nog gemakkelijker te maken, voorzien we iedere typepagina van iconen, die in één oogopslag duidelijk maken of je je Knikmops kan vervoeren.